Vrati se

Uključite se u kreiranje gradskog proračuna za 2023. godinu

Opis

Pozivamo sve građane da svojim prijedlozima sudjeluju u kreiranju Proračuna Grada Križevaca za 2023. godinu. Prijedlozi moraju sadržavati naziv, sažetak i kratki opis projekta za koji bi htjeli da se realizira u 2023. godini. Također, postavljanjem prijedloga projekta putem platforme Sudjeluj! Križevci imate mogućnost postavljanja dokumenta, slike ili videa vašeg projekta kako biste što bolje objasnili zašto je važno da se vaš projekt realizira u idućoj godini.

Uključivanje javnosti u procese odlučivanja jedna je od temeljnih karakteristika transparentnosti jedinica lokalne samouprave što pridonosi jačanju demokracije i potiče izgradnju dobrih odnosa temeljenih na uzajamnom razumijevanju i povjerenju između javnog, poslovnog i civilnog sektora. Grad Križevci jedan je od predvodnika uključivanja građana u procese upravljanja gradom, stoga pozivamo sve građane da svojim prijedlozima projekata sudjeluju u kreiranju gradskog proračuna za 2023. godinu te zajedno stvaraju bolji i ljepši grad.

Prijedloge možete postaviti do 05. studenog 2022. godine.

Nakon isteka roka za postavljanje prijedloga, analizirat će se svaki pristigli prijedlog i razmotriti opravdanost njegova uvrštenja u gradski proračun u skladu s mogućnostima provedbe i potrebnim financijskim sredstvima.

Kako sudjelovati?

Ako stanujete u Križevcima, možete sudjelovati tako da postavite vaš prijedlog u prostoru za prijedloge koji se nalazi na kraju ove stranice (za pomoć koristite upute za korištenje). Kako biste imali mogućnost postavljanja prijedloga, potrebno se registrirati na web stranici Sudjeluj! Križevci. Za bilo koji tehnički problem, možete nam pisati na developers@krizevci.hr

Zahvaljujemo na vašem doprinosu!

Grad Križevci

Razvoj Križevaca kao znanstveno-obrazovnog središta za prirodoslovlje

2022-11-05  •  No comments  •  Andrej Dundovic

Razvoj Križevaca u smjeru znanstvenog-obrazovnog središta u području prirodoslovlja i primijenjenih disciplina te prijedlozi programa.

prijavite se ili registrirajte se da biste nastavili.
Nema glasova

Parkiralište za stanare i korisnike zgrade Josipa Buturca 1

2022-11-03  •  No comments  •  admin

Prijedlog za izradu parkirališta za potrebe stanara i korisnika zgrade Josipa Buturca 1, Križevci.

prijavite se ili registrirajte se da biste nastavili.
Nema glasova

Digitalni inovacijski hub i transmedijski laboratorij Križevci

2022-11-05  •  No comments  •  Hrvoje Belani

Razvoj digitalnog inovacijskog huba i uspostava transmedijskog laboratorija u Križevcima

prijavite se ili registrirajte se da biste nastavili.
Nema glasova

Promovirati platformu Sudjeluj! za kontinuirano prikupljanje prijedloga

2022-10-19  •  No comments  •  Andrej Dundovic

Ovakav način neposrednog participiranja građana u vođenju grada kao što je Sudjeluj! Križevci dobar je koncept, no trebalo bi ga proširiti i usustaviti...

prijavite se ili registrirajte se da biste nastavili.
Nema glasova

Prijedlozi HDS-a za izradu Proračuna grada Križevaca

2022-11-04  •  No comments  •  admin

Hrvatska demokršćanska stranka (HDS), Klub vijećnika HDS-a i članovi Hrvatske demokršćanske stranke u gradskim četvrtima Grada Križevaca predlažu sljedeće prijedloge za novi proračun 2023. godine.

prijavite se ili registrirajte se da biste nastavili.
Nema glasova