Go back

Javno savjetovanje - Plan razvoja grada Križevaca za razdoblje od 2021. do 2030. godine

Description

Plan razvoja

Pozivamo vas da se svojim prijedlozima, komentarima i primjedbama uključite u javno savjetovanje o Nacrtu Plana razvoja grada Križevaca za razdoblje od 2021. do 2030. godine. Nacrt Plana razvoja grada Križevaca za razdoblje od 2021. do 2030. godine predstavlja razvojnu strategiju izrađenu na temelju svih prethodnih sastanaka, provedenih analiza, iznesenih prijedloga i ideja, a očekuje se njegovo upućivanje prema Gradskom vijeću Grada Križevaca do kraja godine.

Grad Križevci jedan je od predvodnika uključivanja građana u procese upravljanja gradom. Proces izrade Plana razvoja uključivao je i sudjelovanje građana putem javnih savjetovanja kojima su prikupljeni prijedlozi građana o važnim strateškim projektima za budući razvoj grada. Nacrt Plana razvoja grada Križevaca za razdoblje od 2021.do 2030. godine možete pronaći u pdf-u unutar ovog javnog savjetovanja.

U javnom savjetovanju možete sudjelovati do 13. prosinca 2021. godine.

Kako sudjelovati?

Ako stanujete u Križevcima, možete sudjelovati tako da postavite vaš prijedlog, primjedbu ili komentar u prostor za rasprave koji se nalazi na kraju ove stranice (za pomoć koristite upute za korištenje). Klikom na Prijedlozi, komentari i primjedbe na Plan razvoja grada Križevaca za razdoblje od 2021. do 2030. godine otvoriti će vam se prostor u kojem upisujete svoje komentare. Kako biste imali mogućnost sudjelovanja u javnom savjetovanju, potrebno se registrirati na web stranici Sudjeluj! Križevci. Za bilo koji tehnički problem, možete nam pisati na developers@krizevci.hr

Zahvaljujemo na vašem doprinosu!

Grad Križevci